کشور چین حدود ۹۰ درصد کالاهای تولیدی جهان را تولید می کند و ۸۰ درصد واردات کالای جهان بر عهده ی این کشور است بنابراین کشور چین دارای سطح رشد بسیار بالایی است همچنین از آنجا که این کشور دارای دستمزد پایین نیروی کار و کالاهای تولیدی ارزان قیمت است سود واردات در این کشور بیشتر از کشور های دیگر است و امروزه نیز زمان انتقال کالا از کشور چین سریع تر از زمان قدیم شده است. واردات ازچین فقط مختص ایران نیست. کشور چین یک کشور ابر قدرت جهانی است زیرا این کشور با به کار گیری کارگرانی که به دستمزد های کم قانع هستند و با استفاده از تکنولوژی هایی که قیمت تمام شده کالا را کاهش می دهد، توانسته رقیبانش را از دور خارج کند و خود را یک ابر قهرمان کند.
برای انجام هر نوع واردات یک سری هزینه مورد نیاز است. واردات از کشور چین هم از این قاعده مستثنی نیست. نمی توان یک سرمایه مشخص و محدود را برای واردات ماشین آلات از چین در نظر گرفت، زیرا حداقل سرمایه برای واردات از کشور چین بستگی به فاکتور های متعددی دارد و اگر شما می خواهید با سرمایه کم دستگاه های صنعتی وارد کنید، می توانید از دستگاه های پرسود شروع کنید که به راحتی بتوانید آن ها را نقد کنید. سرمایه ای که شما برای وارد کردن دستگاه از چین به ایران صرف می کنید برای تأمین هزینه های زیر می باشد:
- قیمت دستگاه های خریداری شده در کشور چین
- هزینه ی بازرسی ماشین آلات
- هزینه ی حمل و نقل ماشین آلات
- هزینه ی مربوط به انبار داری ماشین آلات
- هزینه ی مربوط به گمرک
- ثبت سفارش و تخصیص ارز
- ترخیص ماشین آلات
- بیمه بار
نکات قابل توجه برای واردات از کشور چین
- هدفگذاری درست انجام دهید. ابتدا باید کالای وارداتی را انتخاب کنیم زیرا یک کسب و کار وابسته به محصولاتی است که می فروشد بنابراین قبل از واردات باید به اندازه ی کافی تحقیق کرد و ماشین آلات مورد نیاز خود را با دقت انتخاب کرد .
- تامین کننده مطمئن پیدا کنید. بعد از انتخاب ماشین آلات خود، باید حتما از یک فروشنده معتبر و قابل اعتماد خرید کرد. واردات از چین یا باید از خود شرکت یا تولید کننده چین صورت گیرد یا یک فروشنده معتبر و قابل اعتماد مسلط به آن کشور پیدا کرد که برای شما خرید کند .
- مذاکره کنید. بعد از این دو کار باید با فروشندگان که پس از تحقیق انتخاب کرده اید درباره موارد قرارداد خود مذاکره کنید.
- توجه داشته باشید که فروشندگان چینی ممکن است قیمت ماشین آلات را بالاتر از آنچه هست به شما بگویند بنابراین سعی کنید تا جایی که ممکناست چانه بزنید و قیمت را پایین بیاورید.
- قرارداد تنظیم کنید. جزئیات قراردادی که بین خریدار ایرانی و تولید کننده چینی تنظیم می شود اهمیت زیادی دارد. نیاز است که شرایط پرداخت و تحویل به دقت بررسی شود و همینطور می بایست تسلط کافی نسبت به قوانین تجاری توافقی وجود داشته باشد تا روش حمل و مسئولیت های لازم مشخص شود.
- ثبت سفارش کنید. یکی از الزامات واردات کالا از چین، ثبت سفارش است و ثبت سفارش به نوعی مجوز ورود برای ماشین آلات خارجی محسوب می شود و سیستم بازرگانی اهمیت زیادی به آن خواهد داد. هر نوع اقدام نهایی برای سفارش از فروشنده نیاز به بررسی پیش فاکتور داشته و می بایست همه روال به دقت ارزیابی شود.
- قبل از خرید از فروشنده یک نمونه ی دستگاه بگیرید و آن را بررسی کنید که همه استاندارد های کامل را داشته باشد.
- تعرفه های گمرکی را بررسی کنید. در واردات از چین یکی از موارد مهم ارزیابی تعرفه گمرکی است. به طور کلی نیاز است که کد تعرفه دستگاه های صنعتی بررسی شود و تنظیمات لازم برای همه اسناد صورت بگیرد. این کد هشت رقمی اطلاعات کاملی در راستای هزینه حقوق و عوارض و مالیات را در بر می گیرد و در نهایت مجوز های لازم برای ماشین آلات صادر خواهد شد.
- برای واردات شما باید دارای مجوز و اسناد حمل و نقل باشید بنابراین داشتن کارت بازرگانی به نام خودتان بسیار مهم است.
- برای واردات از کشور چین باید مسط به زبان چینی و قوانین و مقرارت تجارت و … باشید تا به مشکل برنخورید.
- با نگاه به آمار ماشین آلات وارداتی از کشور چین مشخص است که بخش قابل توجهی از واردات شامل قطعات و ابزار های صنعتی است که مورد استفاده کارخانه ها و صنایع بزرگ هستند.
- از کارخانه مورد نظر که قصد خرید از آن را دارید بازدید کنید تا ببینید این کارخانه وجود خارجی دارد یا خیر و درباره ی آن و ماشین آلات تولیدی آن بسیار تحقیق کنید.
- حتما برنامه ریزی های خود را طوری انجام دهید که امکان تاخیر و هزینه های بالاتر در آن باشد زیرا گاهی ممکن است این اتفاق ها بیوفتد بنابراین اگراین احتمال را در برنامه ریزی خود قرار ندهید در صورت اتفاق به مشکل می خورید.
- حتما به بررسی آیین نامه های وارداتی و آشنایی با کارگزاران دولتی در این زمینه بپردازید.
- همچنین به بررسی محموله در زمینه خسارت یا اشکالات تولیدی نیز بپردازید.
تمامی هزینه های واردات ماشین آلات از چین شامل:
- هزینههای سفر به چین
- هزینه بلیط رفت و برگشت هواپیما و رزرو هتل متناسب با بودجه خودتان
- هزینه استخدام مترجم
- هزینههای خورد و خوراک
- هزینههای بسته بندی و ارسال بار در داخل چین و ارسال به ایران
- هزینه انبارداری و استخدام کارگر
- پرداخت هزینه گمرک، مالیات و ترخیص کالا
با سرمایه کم چه دستگاه هایی وارد کنیم؟
واردات با سرمایه کم برای کسانی که قصد سودآوری دارند بسیار استرس آور است اما اگر بهترین مشاوران انتخاب شوند در ابتدا کالاهای پرسود وارداتی شناسایی می شود و سپس عملیات واردات از چین به دبی و ترخیص کالا از چین با حداقل هزینه صورت می گیرد. شما برای واردات از چین می بایست در ابتدا سطح نیاز بازارهای ایران را مدنظر قرار دهید تا متوجه شوید که در بازارهای ایران شرایط سرمایه گذاری به چه صورت دنبال می شود و کدام ماشین آلات صنعتی بهتر خرید و فروش می شوند. این رویکرد کمک می کند تا بتوانید با حداقل سرمایه خود سودآوری خوبی داشته باشید. به طور کلی حداقل سرمایه برای واردات از چین بر اساس هزینه های بازرسی کالا، حمل و نقل، هزینه مربوط به گمرک و ترخیص کالا خواهد بود و همینطور بیمه بار و ثبت سفارش نیز بخشی از هزینه ها محسوب می شود پس داشتن مشاور خوب در امر تجارت سبب مدیریت سرمایه ها خواهد شد و در نهایت به رویکرد بهتر کار کمک زیادی می کند.
کدام ماشین آلات وارداتی سود بیشتری دارند؟
اگر سرمایه محدودی دارید و به دنبال این هستید که با حداقل سرمایه برای واردات از چین و همچنین به دنبال بهترین کالاهای سودآور از چین هستید می بایست به قدرت خرید مردم ایران دقت داشته باشید و همینطور سعی کنید محصولاتی که در ایران نیاز بیشتری دارند را خریداری کنید. در چند سال اخیر و رو آوردن مردم به کسب و کارهای خانگی واردات ماشین آلات تولیدی جهت راه اندازی کسب و کار کوچک بسیار مورد توجه بوده است. ارزان و مناسب بودن خرید این ماشین آلات یکی از دلایل خرید زیاد و روی آوردن افراد به این ماشین آلات است.
مقاله در حال بروزرسانی می باشد.
واردات- واردات ماشین آلات- واردات دستگاه- ماشین آلات صنعتی- واردات ماشین آلات صنعتی- واردات ماشین آلات در چین- خرید ماشین آلات صنعتی از چین- خرید دستگاه از چین- واردات دستگاه از چین