to top

بهترین شرکت های تأمین پیچ و مهره در کشور


818
زمان مطالعه: 18 دقیقه, 44 ثانیه

پیچ و مهره- فروش پیچ و مهره- قیمت فروش پیچ و مهره- قیمت خرید پیچ و مهره- تولید پیچ و مهره- تأمین پیچ و مهره- سازنده پیچ و مهره- واردات پیچ و مهره- فروشنده پیچ و مهره- پیچ استالدبولت- آلن- پیچ آچاری- فروش پیچ آچاری- مهره واشردار- فروش مهره واشردار- قیمت فروش مهره واشردار- تولید مهره واشردار- تأمین مهره واشردار- واشر تخت- فروش واشر تخت- قیمت فروش واشر تخت- تولید واشر تخت- تأمین واشر تخت- پیچ سرمته ای- پیچ آلن- مهره شش گوش- پیچ شش گوش



پیچ و مهره صنعتی چگونه تولید می شود؟

صنعت بر پایه اتصالات بر پاست. اتصالات در هر صنعتی نقشی مهم و کلیدی دارند. این نقش در صنعت مورد نظر یا به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم، تاثیر می‌گذارد. اتصالات شامل دو نوع اتصالات دائمی و اتصالات موقت می‌شوند. پیچ و مهره‌ها به عنوان ابزارهای اتصالات موقت، از کاربردی‌ترین ابزارآلات صنعتی هستند. آن‌ها در تمامی صنایع اطراف ما نقش دارند، بنابراین دارای کاربردهایی گسترده و متنوع هستند. استفاده در صنایع مختلف سبب طراحی انواع پیچ و مهره صنعتی شده است. منظور از انواع پیچ و مهره تنوع آن در مدل، جنس و سایز است. هر نوع پیچ و مهره دارای ویژگی‌هایی خاص است و در کاربردی خاص هم استفاده می‌شود. جهان پیچ صنعت عرضه کننده انواع پیچ و مهره صنعتی در بالاترین کیفیت و ساخته شده بر اساس آخرین استاندارهای بین‌المللی است. در ادامه این مطلب برخی از انواع پیچ و مهره‌هایی را که می‌توانید از جهان پبچ صنعت تهیه کنید را معرفی کرده‌ایم.

پیچ و مهره

تولید پیچ و مهره کسب و کاری پر سود با دورنمایی قدرتمند و تاثیرگذار است. به شرطیکه مبتنی بر دانش و آگاهی و شناخت از بازار باشد و محصولاتی انتخاب شوند که تولیدشان چندان ساده نیست و تامین کنندگان کمتری دارند تا علاوه بر رقابت آسان در بازار داخل، امکان صادرات و ورود به بازار بین المللی نیز وجود داشته باشد. پیچ، وسیله ی دارای مارپیچ برای اتصال است که معمولا آن را از فلز می سازند که بخش هندسی در ابتدای وسیله می تواند به اشکال مختلفی مثل موارد زیر باشد:

  • مربعی

  • 6 ضلعی

  • گرد

حدود یک قرن است که این ابزار در ایران کاربرد دارد. پیچ و مهره ها برای ایجاد اتصالات در مکان های مختلف و برای اشیاء مختلف استفاده می شوند. بیشترین کاربرد آنها در قطعات صنعتی است. از پیچ بیشتر در اتصالاتی استفاده می شود که نیاز به باز و بسته شدن دارند و قرار نیست همیشه بسته بمانند. برای اتصالات دائمی و بدون نیاز به باز و بسته شدن معمولا از جوش استفاه می شود. پیچ و مهره ها معمولا بنا به کاربردهای مختلف با مواد زیر ساخته می شوند از:

  • آلومینیوم

  • برنج

  • آلیاژ مس

  • پلاستیک

  • فولاد

  • استیل

  • فولاد ضد زنگ

  • تیتانیوم

  • به شیار های بین سر تا انتهای نوک پیچ، رزوه می گویند.

  • کلیه پیچ ها به دو دسته تمام رزوه و نیم رزوه تقسیم می شسوند.

  • برخی از پیچ و مهره ها برای اتصالشان نیاز به سوراخ اولیه دارند، مانند پیچ های 6 گوشه که معمولا با مهره و واشر استفاده می شوند.

  • در این میان نوع دیگری از پیچ ها وجود دارند که نیاز به سوراخ اولیه و از پیش تعیین شده ندارند و با سر مته مانندشان مسیر را باز می کنند و نیاز به مهره ندارند.

  • این نوع به پیچ های خودکار و سر مته ای معروف هستند.

  • به طور کلی پیچ ها در جهت عقربه های ساعت پیچانده می شوند البته پیچ هایی با چرخش خلاف عقربه های ساعت نیز وجود دارند که کاربردهای خاص خود را دارند.

مزایای استفاده از پیچ و مهره

پیچ و مهره ها دارای مزایای بسیاری نسبت به سایر روش های اتصال هستند که شامل:

  • در دماهای بالا مقاومت بیشتری دارند.

  • برای نصب فضای کمتری می خواهند.

  • کم هزینه ترند.

معایب استفاده از پیچ و مهره

  • اگر هنگام بنای ساختمان سوراخ ها در جای غلط و نامناسب ایجاد شوند جریمه و خسارت گزافی باید پرداخت شود.

انواع پیچ

پیچ و مهره‌ها در همه صنایع بطور مستقیم یا غیر مستقیم، استفاده می‌شوند. کاربرد گسترده پیچ و مهره‌ها، این نیاز را ایجاد کرده‌ است که این محصولات در انواع مختلفی تولید و عرضه شوند. منظور از انواع پیچ و مهره‌های صنعتی، تنوع آن‌ها در مدل، سایز و جنس است. هر نوع پیچ و مهره ویژگی‌های مخصوص به خود را دارد و در شرایطی خاص استفاده می‌شود. در ساختمان سازی و صنعت برای انتخاب نوع پیچ و مهره ها باید چند نکته را در نظر بگیریم.

  • اولین نکته ای که در تهیه پیچ و مهره ها حائز اهمیت است نوع آنهاست که صنعتی هستند یا ساختمانی.

  • دومین نکته کلاس یا درجه (میزان مقاومت) پیچ است که
    کلاس مهره ها و واشر مربوطه با کلاس پیچ، باید هماهنگ باشد.

  • هنگام خرید و تهیه پیچ و مهره باید به استاندارد های مختص آنها نیز توجه داشته باشیم.

  • چند نمونه از این استانداردها (DIN ,ISO ,ANSI ,ASME ,EN ,ASTM) نام دارند.

1- پیچ و مهره شش گوش

پیچ و مهره شش گوش پرکاربردترین نوع پیچ و مهره‌ها هستند. پیچ‌های شش گوش پیچ‌هایی با سر شش گوش و بدنه‌ای استوانه‌ای و رزوه شده هستند. به پیچ‌های شش گوش، پیچ آچاری هم گفته می‌شود زیرا برای باز و بسته کردن این پیچ‌ها از آچارها اسنفاده می‌شود. مهره شش گوش هم مهره‌ای با بدنه شش گوش و حفره‌ای رزوه شده است که برای محکم کردن بسیاری از اتصالات استفاده می‌شود. پیچ و مهره‌های شش گوش در مدل معمولی و سنگین تولید می‌شوند. پیچ و مهره‌های شش گوش سنگین در کابردهایی که نیاز به استحکام و تحمل وزن بالا نیاز است، استفاده می‌شوند. به دلیل استفاده زیاد این پیچ و مهره در صنایع مختلف، آن‌ها از مواد مختلفی ساخته می‌شوند. رایج‌ترین نوع پیچ و مهره شش گوش، از فولاد ساده کربنی، آهن، استینلس استیل، فولاد گالوانیزه و آهن و فولاد سیاه کاری ساخته می‌شوند. همچنین این پیچ و مهره مانند دیگر اتصالات در ابعاد مختلفی تولید می‌شوند. برای نصب پیچ های شش گوشه معمولا از مهره ها با شش گوش استفاده می شود که دارای انواع گوناگونی هستند:

  • مهره شش گوش چاکدار

  • شش گوش جوشی

  • شش گوش بلند

  • شش گوش واشر دار

  • شش گوش قفلی

این مهره ها باعث راحت تر بودن استفاده از پیچ ها و افزایش و استحکام و کارایی آنها می شوند.

2- پیچ آلن

پیچ آن نوعی پیچ با مدل‌های مختلف سر و دارای حفره سوکتی است. این نوع پیچ مانند سایر پیچ‌ها دارای بدنه رزوه شده است. نفاوت پیچ آلن با پیچ‌های معمولی در باز و بسته کردن آن است. از آنجا که حفره و یا شیار سر پیچ آلن سوکتی است، از آچارهای مخصوصی به نام آچار یا کلید آلن برای باز و بسته کردن این پیچ استفاده می‌شود. این آچار در داخل سوکت پیچ قرار گرفته و با چرخاندن آن، پیچ را باز و بسته می‌کند. بنابراین این پیچ برای استفاده در کاربردهایی که فشا تنگ است، بسیار مناسب است. پیچ آلن بر اساس شکل ظاهری آن، دارای انواع مختلفی است. هر یک از این پیچ ها دارای ویژگی‌های خاصی هستند. انواع پیچ آلن شامل پیچ آلن مغزی، پیچ آلن استوانه‌ای، پیچ آلن شولدری و پیچ آلن شولدری هستند. پیچ آلن از پرکاربردترین انواع پیچ و مهره صنعتی است. آن‌ها به طور خاص در صنعت خودروسازی، ساخت و مونتاژ ماشین آلات و دستگاه‌های صنعتی، ساختمان سازی، انواع سازه‌ها، ساخت نیروگاه‌ها و... استفاده می‌شود. پیچ آلن هم در جنس‌ها و سایزهای مختلفی تولید و عرضه می‌شوند. پیچ ‌های آلن فولادی، استیل، گالوانیزه و پلاستیکی پرکاربردترین انواع پیچ آلن هستند.

3- پیچ آهنی

پیچ آهی به انواع مختلفی از پیچ‌ها اطلاق می‌شود که از آهن ساخته شده‌اند. در واقع این دسته‌بندی از پیچ و مهره به جنس آن‌ها اشاره دارد. پیچ آهنی در قرن‌های گذشته، پرکاربردترین نوع پیچ و مهره بودند. اما با معرفی پیچ‌های فولادی، استفاده از آن‌ها بخصوص برای کاربردهایی که به خواص مکانیکی بالا نیاز داریم، کاهش یافت. اما همواره برای کاربردهای معمولی که اتصال تحت نیرو و تنش و همچنین رطوبت و محیط‌های خورنده نیست، استفاده می‌شود. زیرا قیمت پایین‌تری نسبت به انواع دیگر پیچ‌های فلزی دارد. پیچ آهنی مقاومت به خوردگی ضعیفی دارد، به همین دلیل برای کاربردهایی که مقاومت به خوردگی مهم است، آن‌ها را گالوانیزه یا پوشش دهی سیاه کاری و داکروماته می‌کنند.

4- استاد بولت

استاد بولت یکی دیگر از انواع مختلف ابزارآلات اتصالات یا پیچ‌ها است که دارای کاربردهای صنعتی زیادی است. این ابزار یک استوانه رزوه شده است و یا می‌توان گفت استاد بولت یک پیچ بدون سر است. استاد بولت‌ها معمولا پل ارتباطی بین دو قطعه یا دو بخش از یک قطعه هستند که در دو سمت آن‌ها مهره قرار گرفته و اتصال را محکم می‌کنند. مهم‌ترین کاربرد استاد بولت در پایپینگ ثنعت نفت، گاز و پتروشیمی است. استاد بولت‌ها در ابعاد مختلفی تولید می‌شوند. همچنین آن‌ها از نظر جنس مواد سازنده هم متنوع هستند. چرکاربردترین نوع استاد بولت‌ها استاد بولت‌های گالوانیزه و استیل هستند. زیرا همانطور که گفتیم کاربرد آن‌ها بیشتر در پتروشیمی است و با مواد شیمیایی و خورنده در ارتباط هستند، بنابراین مقاومت به خوردگی از مهم‌ترین ویژگی‌های موردنظر برای این نوع پیچ است.

5- رول بولت

رول بولت یکی از انواع ابزارهای اتصالات است که برای ایجاد اتصال در مصالحی همچون سیمان، بتن، گچ، سنگ و... استفاده می‌شود. بنابرای رول بولت‌ها بطور گسترده در صنعت ساختمان سازی و ساخت انواع سازه‌ها همچون پل‌ها، تونل‌ها، ساخت نیروگاه‌ها و... استفاده می‌شود. رول بولت‌ها بر اساس نحوه طراحی، خود دارای انواع مختلفی هستند. اما بطور معمولی آن‌ها از چهار بخش کلی تشکیل شده‌اند. پیچ، مهره، واشر و یک استوانه توخالی شیاردار چهار جز این ابزار هستند. برای اتصال رول بولت‌ها ابتدا باید یک سوراخ در محل ایجاد کرده و استوانه شیار دار را وارد سوراخ کنید. سپس پیچ رول بولت را وارد کرده و در نهایت اجزای دیگر اتصال زا وارد کرده و مهره و واشر را روی آن می‌بندیم. رول بولت‌ها را معمولا از فولاد گالوانیزه و یا استیل می‌سازند. تا علاوه‌بر داشتن خواص مکانیکی مطلوب، دارای مقاومت به خوردگی و زنگ زدگی بالایی هم باشند.

جهت اطلاع از لیست قیمت انواع رول بولت و انکر بولت hsa به فروشگاه اینترنتی پیچ و مهره جهان پیچ صنعت مراجعه کنید.

6- پیچ متری

پیچ متری نوعی از پیچ‌ها است که به صورت یک میله بلند رزوه شده است. در واقع پیچ‌های متری میله‌هایی بلند و رزوه شده هستند که آن‌ها را در سایز مورد نظر مشتری برش می‌دهند. این نوع پیچ جز پیچ‌های بدون سر است و برای اتصال دو بخش یا دو قطعه به یکدیگر، استفاده می‌شود. پیچ متری در کاربردهای مختلفی همچون ساختمان سازی، سازه‌ها، صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و... کاربرد دارد. پیچ متری در قطرها و ابعاد مختلف رزوه در دسترس است و طول آن هم که با توجه به نیاز شما برش داده می‌شود. این پیچ‌ها از مواد مختلفی همچون فولاد ساده کربنی، فولاد گالوانیزه، فولاد ضد زنگ (استیل) در بازار موجود است. با توجه به نیازهای کاربرد خود این پبچ را در سایز و از جنس مناسب خریداری کنید.

7- پیچ و مهره روکش گالوانیزه

پیچ و مهره روکش گالوانیزه در واقع اشاره به جنس پیچ و مهره‌ها دارد. گالوانیزه یک روش روکش دهی است که بر روی فلزات آهنی همچون خود آهن و فولاد انجام می‌شود. دلیل این روکش دهی بهبود خواصی همچون خواص مکانیکی و مقاومت به خوردگی است. پیچ و مهره آهنی هم خواص مکانیکی ضعیفی داردن و هم در مجاورت رطوبت و یا محیط‌های خورنده ، دچار خوردگی یا زنگ زدگی می‌شوند و این باعث معیوب شدن اتصال می‌شود. بنابراین گالوانیزه کردن در آهن‌ها هم به منظور بهبود مقاومت به خوردگی انجام می‌شود و هم خواصی همچون استحکام و سختی. فولادها خواص مکانیکی قابل قبولی دارند اما مقاومت به خوردگی ضعیفی دارند، بنابراین هدف اصلی از گالوانیزه کردن آن‌ها بهبود مقاومت به خوردگی است. پیچ و مهره روکش گالوانیزه در کاربردهایی که پیچ در مجاورت آب یا رطوبت و یا مواد شیمیایی و خورنده قرار دارد، استفاده می‌شوند. انواع مختلف پیچ و مهره‌ها را از روکش گالوانیزه تولید می‌کنند.

8- پیچ و مهره استیل

استیل، استینلس استیل و یا فولاد ضد زنگ، نوعی از فولادهای آلیاژی است که دارای مقاومت به خوردگی بالایی است و خاصیت ضد زنگ بودن دارد. دلیل این مقاومت به خوردگی بالای استیل‌ها این است که آن‌ها در ترکیب شیمیایی خود درصد بالایی کروم دارند. وجود این کروم باعث تشکیل لایه مقاوم اکسیدی اکسید کروم روی سطح این گروه از فولادها می‌شود. بنابراین پیچ و مهره استیل مناسب‌تر ین گزینه برای استفاده در کاربردهایی است که پیچ‌ و مهره‌ها در اتصال در معرض رطوبت و یا مواد خورنده هستند. تقریبا می‌توان گفت تمامی پیچ و مهره‌ها از جنس استیل‌ هم تولید می‌شوند.

انواع پیچ و مهره از لحاظ کاربرد

  • پیچ لنگر: برای ایجاد اتصالات به بتن

  • پیچ حمل: پیچ با سر گرد و صاف برای جلوگیری از چرخش

  • پیچ آسانسور: پیچ با سر بزرگ جهت استفاده در آسانسور ها و نقاله

  • پیچ شش ضلعی: دارای کاربرد فراوان از جمله در ساختمان سازی و صنعت

  • پیچ J مانند: برای نگه داشتن پیچ های چشمی به کار می رود

  • پیچ سنگ: در ساخت تونل و برای تثبیت دیوار ها

  • پیچ و مهره شیکاگو: دارای نر و ماده است و برای اتصال ورقه ها استفاده می شود.

  • پیچ شانه: استفاده در قرقره قطعات متحرک و چرخ دنده ها

  • پیچ U: برای نگه داشتن اجسام گرد اتصال به سطوح با دو سوراخ

  • پیچ چشمی: با یک حلقه دایره ای شکل در انتهای آن برای نگه داشتن زنجیر به کار می رود.

مراحل تولید پیچ

در یک نگاه کلی، تولید پیچ شامل مراحل زیر است:

  • برش قطعه کار

  • ساخت بدنه پیچ (شنک و کلگی)

  • رزوه زنی سطح خارجی

مراحل تولید مهره

تولید مهره در مراحل زیر انجام میشود و تفاوت اصلی در نوع رزوه است:

  • برش قطعه کار

  • ساخت بدنه مهره

  • ایجاد حفره میانی

  • رزوه زنی سطح داخلی سوراخ

روش های تولید پیچ و مهره

تولید پیچ و مهره به دو روش متمایز انجام می شود. روش بدون برش و روش ماشینکاری. روش بدون برش شامل دو روش سرد و گرم می باشد. مهره ها معمولا یا با روش گرم یا سرد تشکیل می شوند. انتخاب روش ساخت از یک طرف به اندازه و از طرف دیگر به مقادیر مورد نیاز بستگی دارد.

روش بدون برش

روش سرد

در دنیای مدرن اکثر اتصال دهنده ها با استفاده از روش سرد کردن ساخته می شوند. در این روش پیچ و مهره ها در فرآیندهای چند مرحله ای با استفاده از فشار فورج و اکستروژن یا ترکیبی از این روشها تشکیل می شوند. این روش معمولاً برای تولید در مقادیر زیاد استفاده می شود، زیرا از جنبه اقتصادی منطقی ترین روش است. انتخاب دستگاه سازنده مناسب به اندازه پیچ و مهره ها و به میزان شکل گیری بستگی دارد. هرچه درجه شکل گیری بیشتر باشد، مراحل تشکیل بیشتری لازم است. روش سرد برای تولید پیچ و مهره لبه تیز یا پروفایل های نازک مناسب نیست و منجر به افزایش ساییدگی ابزار می شود. مواد ورودی (سیم) نقش تعیین کننده در کیفیت نهایی محصول را ایفا می کنند. تولید کنندگان اغلب از سیم رولی که وزن آنها بیش از 1000 کیلوگرم است استفاده می کنند.

مزایای تولید پیچ و مهره به روش سرد

• استفاده بهینه از مواد

• بازده بسیار بالا

• دقت و کیفیت ابعاد بالا

• افزایش خاصیت استحکام از طریق سخت شدن کرنش

روش گرم

این روش تولید عمدتا برای ساخت پیچ و مهره های با قطرهای بزرگتر از M27 و بلندتر از تقریباً 300 میلی متر استفاده می شود. همچنین قطعاتی که به دلیل حجم بسیار کم یا به دلیل درجه شکل گیری بسیار بالا با استفاده از روش سرد تولید نمی شوند. در این روش مواد ورودی (معمولاً میله ها) به طور کامل یا جزئی تا دمای فورج گرم می شوند. این گرمایش ساخت شکل های با هندسه های پیچیده و را تحقق می بخشد.

مزایای تولید پیچ و مهره به روش گرم

• تولید هندسه های پیچیده را قادر می سازد.

• تولید کم است.

• تولید پیچ و مهره ها ی با قطر و طول های بزرگ

روش ماشینکاری

در روش ماشینکاری شیارها توسط کاهش ماده یا تراشیدن با روش هایی مانند تراشکاری، قلاویز و حدیده ایجاد می شوند.

1- تراشکاری

تراشکاری برای تولید پیچ و مهره های خاص و با تعداد کم مناسب می باشد. این روش دارای دقت پایین و هزینه بالایی می باشد. قطعه ای که باید تراشیده شود با فرایند تراشکاری تا قطر مورد نظر تراش می خورد. و سپس رزوه برای پیچ ساخته می شود.

2- قلاویز

روش قلاویز به وقت و هزینه زیادی نیاز داشته و از آن برای تولید رزوه های داخلی کاربرد دارد.

3- حدیده

این روش هم مثل روش قلاویز نیازمند وقت و هزینه بالا بوده و برای ایجاد رزوه خارجی به کار برده می شود. در کل این روش ها برای تولید پیچ و مهره های با تعداد کم و خاص کاربرد دارد.

مراحل تولید پیچ و مهره

در کل پیچ و مهره ها توسط مراحل زیر تشکیل می شوند. این مراحل شامل فرآیند های تخصصی پیچیده ای برای دستیابی به نتایج خاص هستند.

1- عملیات حرارتی Heat Treatment

این فرایند برای افزایش دوام و ماندگاری کلی پیچ و مهره انجام می شود. عملیات حرارتی شامل دو مرحله می باشد:

2- سخت شدن Hardening

در این مرحله پیچ و مهره ها تا دمای حدود 1652 درجه فارنهایت حرارت داده می شوند و سپس درون یک ماده خنک کننده (معمولاً آب) قرارداده می شوند. این تغییر ناگهانی دما موجب سخت شدگی پیچ ​​و مهره ها می شود. برای کاهش سختی یا شکنندگی پیچ و مهره ها، فلز تا زیر دمای بحرانی حرارت داده شده و سپس برای خنک شدن در هوای آزاد باقی می ماند.

3- تغییر سطح پیچ و مهره ها

این فرآیند شامل عملیاتی است که برای تغییر سطح پیچ و مهره ها انجام می شود. این کار به منظور بالا بردن عملکرد و جنبه های زیبایی آن انجام می شود. این مرحله می تواند شامل موارد زیر باشد:

استفاده از ماشین تراشکاری برای ایجاد خطوط متقاطع، زاویه دار یا مستقیم در داخل فلز

4- صیقل دادن Burnishing

ابزاری به امتداد بدنه اتصال دهنده کشیده می شود. که این حرکت به زیبایی سطح اتصال دهنده پیچ ومهره کمک می کند.

5- ساییدن Grinding

در این مرحله هرگونه عیب و نقص از سطح پیچ و مهره رفع شده و سطحی صاف و صیقلی ایجاد می شود.

6- پوشش محافظ

آخرین مرحله شامل پوشش پیچ و مهره ها با روکش محافظ می باشد. این امر مانع از زنگ زدگی و خوردگی شده و با افزودن رنگ می توان ظاهر آنها را تغییر دهد.

* پس از اتمام این مراحل، مراحل تولید پیچ و مهره به اتمام رسیده و برای آزمایش و بازرسی ارسال می شوند. از نظر سطح سختی، دقت، مقاومت در برابر ضربه و کشش، میزان گشتاور و ضخامت پوشش بررسی می شوند. اگر همه این تست ها را با موفقیت پشت سر بگذارند، بسته بندی شده و برای تحویل حمل می شوند.

راهنمای خرید پیچ و مهره مناسب

هنگام خرید پیچ و مهره باید پارامترهایی را در نظر بگیرید تا بر طبق آن‌ها بتوانید انتخابی مناسب و هوشمندانه داشته باشید.

1- اولین فاکتور این است که ابتدا باید نیازهای کاربرد را بشناسید و پیچ و مهره را در مدل، جنس و سایز مناسب با آن کاربرد انتخاب کنید.

2- فاکتور مهم دیگر انتخاب پبچ و مهره‌های باکیفیت و از برندهای معتبر است. برندهای معتبر معمولا از مواد مرغوب در ساخت پیچ و مهره استفاده می‌کنند و مراحل ساخت هم با دقت و بر طبق استانداردها انجام می‌شود. 3- برای خرید برندهای معتبر به سراغ مراکز عرضه معتبر بروید.

راهنمای خرید پیچ و مهره مناسب

تأمین و تولید کننده انواع پیچ ومهره و بلبرینگ شرکت باتاب ایرانیان

شرکت تدارکات بازرگانی باتاب ایرانیان ده سال سابقه کاری در زمینه واردات و تأمین انواع پیچ و مهره و بلبرینگ و ابزارآلات مورد مصرف در صنایع نفت و گاز برق پتروشیمی خودروسازی راهسازی کارخانجات سیمان و غیره فعالیت دارند. این شرکت با بکارگیـــری دانش فنی روز، هماهنگ با آخرین دستـاوردها موفق گردیـده به عنـوان یکی از تأمین کنندگان مطرح ایرانی شناخته شود. هدف از توسعه شرکت پیشگامان پیچ پارس تولید گسترده در جهت بر طرف نمودن نیاز صنعت کشور در مسیر رسیدن به خودکفایی کامل می باشد. برای مشاوره و خرید انواع محصولات با شماره 09127925695 مهندس رنجبر تماس حاصل فرمایید.

محصولات شرکت باتاب ایرانیان

محصولات شرکت باتاب ایرانیان

پیچ و مهره- فروش پیچ و مهره- قیمت فروش پیچ و مهره- قیمت خرید پیچ و مهره- تولید پیچ و مهره- تأمین پیچ و مهره- سازنده پیچ و مهره- واردات پیچ و مهره- فروشنده پیچ و مهره- پیچ استالدبولت- تولید پیچ استالدبولت- تأمین پیچ استالدبولت- فروش پیچ استالدبولت- قیمت فروش پیچ استالدبولت- آلن- فروش آلن- قیمت آلن- تولید آلن- تأمین آلن- پیچ آچاری- فروش پیچ آچاری- قیمت فروش پیچ آچاری- تولید پیچ آچاری- تأمین پیچ آچاری- مهره واشردار- فروش مهره واشردار- قیمت فروش مهره واشردار- تولید مهره واشردار- تأمین مهره واشردار- واشر تخت- فروش واشر تخت- قیمت فروش واشر تخت- تولید واشر تخت- تأمین واشر تخت- پیچ سرمته ای- فروش پیچ سرمته ای- قیمت فروش پیچ سرمته ای- تولید پیچ سرمته ای- تأمین پیچ سرمته ای- پیچ آلن- فروش پیچ آلن- قیمت فروش پیچ آلن- تولید پیچ آلن- تأمین پیچ آلن- مهره شش گوش- فروش مهره شش گوش- قیمت فروش مهره شش گوش- تولبید مهره شش گوش- تأمین مهره شش گوش- پیچ شش گوش- فروش پیچ شش گوش- قیمت فروش پیچ شش گوش- تولبد پیچ شش گوش- تأمین پیچ شش گوش



نظرات

loader

لطفا شکیبا باشید ...